Kortteja pitäisi tehdä, mutta inspiraatio on täysin hävinnyt. Intoa sen sijaan olisi, mutta aina kun istun pöydän viereen ja levitän kaikki tarvikkeet, tuijotan niitä jonkun aikaa ja taas korjaan kaikki pois. Päässä ei ole ainuttakaan ideaa. Yleensä kortteja vaan tulee kuin Saunalahden senttejä. Olen suunnitellut meneväni syyskuussa markkinoille myymään ja myytävää pitäisi saada lisää aikaiseksi.

Jotain uuttakin pitäisi keksiä; 3D-kortteja olen tehnyt kyllästymiseen saakka, leimakuvatkaan ei innosta. Leimoja olisi kyllä valmiina väritettyinä, mutta aina kun selailee muiden kortteilijoiden blogeja, omat tekeleet tuntuvat niin mitäänsanomattomilta ja kovin yksinkertaisilta. Runsas koristeiden käyttö ei muutenkaan ole minulle mieleen, mutta kyllä nyt jotain lisuketta sentään pitää olla. Ja taas kerätään kuvat takaisin laatikkoon, kun mikään ei sovi minkään kanssa.

Jotain uutta ja erilaista pitäisi nyt keksiä, mutta jonkinnäköinen writer's block on iskenyt korttien tekoon. Kaikki edellä mainittu silti koskee myös korujen tekoa. Siispä olen taas kaivanut vanhat Nalle-langat esiin ja kutonut sukkia. Sukka on sentään aina samanlainen; varsi, kantapää ja terä. Riittää kun vaihtaa kokoa ja väriä, sukka siitä syntyy. Sukkaa kutoessa ajatukset voivat vaeltaa  omia aikojaan, ehkä ne vielä sen kadonneen inspiraationkin jostain löytävät.