Taas on kuukausia vierähtänyt edellisestä postauksesta. Syynä ihan perinteiset työ- ja harrastuskiireet ja oman osansa vei tietysti joulumarkkinat, joita varten piti kaikenlaista puuhastella. Olen siis kaksi kertaa ollut myymässä yhdessä tyttäreni kanssa valmistamiamme käsitöitä Leineperin markkinoilla ja varmaan taas keväällä menemme uudestaan.

Sukkia kudoin ihanista Fabelin langoista ja vähän Nalle-langoistakin. Teimme myöskin vetoketjullisia ja painonapilla suljettavia pussukoita. Niitä oli erikokoisia; pankkikorttikoosta toilettipussukkaan. Kankaina oli kivoja ruudullisia ja raidallisia kankaita. Ja tietenkin meillä oli paljon hopeakoruja. Nehän ovat meidän pääartikkelimme nykyään. Meillähän on oma nettikauppa, Freijan putiikki, jossa näitä koruja ja muutakin kivaa myymme. Linkki putiikkiin on tuossa sivussa. Oli meillä mukana korttejakin, mutta joulukorttien aika ei vielä ollut oikein syyskuussa ja joulukuun puolessa välissä se oli jo ohi. Kortit eivät muutenkaan tuntuneet oikein kiinnostavan tällä kertaa.

Uusia ideoita koruihin on päässä, kunhan vielä saisi niitä toteutettua. Kuvaamistakin pitäisi opetella uudella kameralla.