Eilen oli lähiseudulla Kevätmarkkinat. Samoilla markkinoilla olen ollut myymässä myös jouluna ja viime syksynä. Mutta ero oli kuin yöllä ja päivällä. Ihmisiä kyllä oli jonkin verran, mutta kauppa ei käynyt. Sitä silti valittelivat kaikki myyjät, joten tuskin syy oli minun tuotteissani.

Säätä voi aina syyttää, niin varmaan nytkin. Viikolla pelkäsin, että tulee sadetta, mutta olikin ihan liian hieno ilma. Ihmiset olivat vain kävelemässä ja viettämässä kaunista sunnuntaita. Hassuinta oli kuitenkin, että osa ihmisistä katseli vain seiniä kun tulivat myyntitilaan.  Ihan kuin olisivat pelänneet, että on pakko ostaa jos katsoo pöydillä olevia tavaroita. Kyllä tietysti hirsiseinä on kaunis, mutta näin myyjänä  olisi mukavaa, jos edes  vilkaistaisiin pöytään päin. Katsominen ei maksa mitään, eikä edes hypisteleminen.

Ei minua silti harmita, että menin markkinoille. Tehty työ ei  mene hukkaan, onpahan valmista tavaraa ja nyt voi sen suhteen vähän lomailla. Kyllä aion mennä samaan paikkaa uudelleenkin seuraavalla kerralla. Seuraava kerta saattaa olla syksyllä tai vasta jouluna. Nyt kyllä pitäisi löytää uusia myyntikanavia ja uusia markkinointitapoja, siihen pitää nyt seuraavaksi panostaa.