Kävin vielä yhden viikonlopun mittaisen hopeakorukurssin muutama viikko sitten. Siellä jatkettiin siitä, mihin edellisellä kurssilla jäätiin. Eli kaikki saivat tehdä omia juttujaan. Minua kiehtoo edelleen sormukset ja suurimman osan ajasta käytin sormukseen, johon juotin lankareunukset. Oli tosi hankalaa saada ohut rengas juotettua siististi leveämmän osan reunaan ja vielä molemmille puolille.

Nappikorvikset olivat myös opeteltavien listalla. Samalla tuli harjoiteltua muutakin sahausta kuin lenkkejä. Nappiosa on noin sentin kanttiinsa, pinta hiottu himmeäksi ja vähän kulmista taivutettu hieman koveraksi. Taustapiikkiä oli aika jännittävä juottaa. Eihän se ensimmäisellä kerralla onnistunutkaan, mutta jo toisella sentään. Vähällä oli, ettei koko korvis sulanut.

Vielä ehdin tehdä punsselointiharjoituksen laattaan ja pienet laatat korviksiksi. Korviksiin tulee pätkä ketjua, johon laatta kiinnitetään. Mutta ne on vielä vaiheessa, valmistunevat kyllä joskus myöhemmin.

Pääasia näillä kursseilla oli uusien tekniikoiden opettelu, kotona voi sitten harjoitella lisää, kun perusasiat on tiedossa. On myös mukavaa tutustua uusiin ihmisiin, heiltä saa paljon uusia ideoita ja vinkkejä. Toivottavasti toimii myös toisinpäin.