Sukkia olen kutonut oikein urakalla kaikenkokoisia. Viime syksynä ostetut Fabel-langat kudoin ensimmäiseksi ja nyt ovat Nallet menossa. Samalla on tullut uusia ideoita korteiksi ja koruiksi. Lisäilen kuvia kutomuksistani, kunhan ensin saan sukat kuvattua.

Muutaman kerran olen istahtanut työpöydän ääreen ja ideoista on syntynyt kortteja ja muutama korukin. Paras askarteluvire vaan sattuu usein tulemaan myöhään illalla. Vire saisi tulla jo vähän aikaisemmin, sillä syyskuun markkinat lähestyvät ja myytävää pitäisi vielä saada aikaiseksi. Onneksi tytär on lupautunut myös tekemään koruja ja ompelemaan jotain pientä kivaa.

Aika vaan nykyään tuntuu kuluvan eri tavalla kuin aikaisemmin. Kun lapset olivat pieniä, aina oli aikaa jossain välissä ommella ja kutoa. Silloinkin kävin töissä ja kotitöitä oli tietysti iltaisin myös tehtävä. Nyt lapset ovat aikuisia ja omillaan ja kotitöitä on huomattavasti vähemmän ja nekin sopuisasti miehen kanssa jaettu. Ja silti tuntuu ettei ikinä ole aikaa tarpeeksi. Eihän se nyt ainakaan vanhenemisesta voi johtua...