Kesäloma on pidetty ja viikko töitä takana. Kyllä se siitä taas alkaa sujumaan ja pian on olo kuin ei lomalla olisi ollutkaan. Onneksi lomaa jäi vielä jäljellekin, sitä voi sitten ripotella sopivasti sinne tänne, että paremmin jaksaisi. Työrintamalla on tapahtumassa ehkä isojakin muutoksia, nekin selviävät syksyn mittaan.

Kyselin tässä alkukesästä vinkkejä markkinoista, mutta yhtään vinkkiä ei valitettavasti tullut. Löysin ihan kohtuullisen matkan päästä kaksi kesätoria, joilla kävin myymässä tuotoksiani. Ensimmäisellä kerralla kesäkuussa oli melko tuulinen ja kylmä sää, ihmisiä oli kuitenkin ihan kohtuullisesti liikkeellä. Vaikka myynti oli vähäistä, jäi kuitenkin reissusta hyvä mieli. Toisella kerralla heinäkuussa oli helle, kuinkas muuten. Kaiken lisäksi saimme niskaamme kunnon ukkoskuuron, mutta onneksi olin varannut telttakatoksen ja selvisimme kastumatta. Sekin reissu oli kiva kesäretki. Nyt on sitten kesätorit katselmoitu ja testattu.

Vielä kun löytyisi kadonnut inspiraatio, se on ollut koko kesän hukassa. Ideoita olisi, mutta ne eivät vaan tule ulos. Eiköhän sekin silti korjaannu, kun ilmat viilenevät. Materiaaleja olisi vaikka kuinka paljon koruihin ja kortteihin, taitaa jo pieni kuiskinta kuulua työpöydän suunnalta...

Ajattelin myös perustaa Freijan putiikille oman blogin. Siellä olisi kaupan uutuuksien esittelyt ja muita uutisia.  Täällä voisin esitellä sitten kaikenlaiset muut tuotokseni. Tähän palaan sitten myöhemmin, kun ajatus vähän selkiytyy.